BEAUTY || Avon noviteti + Wishlista | Marija Nicole

Dragi moji,

bacila sam oko na novi Avonov katalog koji vrijedi od 17.8. do 6.9.2016. Kao i svaki put do sad, naišla sam na neke jako zanimljive i inovativne proizvode pa sam svoju wishlistu odlučila danas podijeliti s Vama. Avon ne prestaje izlaziti s predivnim idejama i proizvodima koji sežu od makeupa pa sve do mode i modnih detalja. Ovaj katalog me je baš zbog toga i oduševio. Da ne gubimo dalje vrijeme, krenimo na novitete i wishlistu :)

ALPHA MIRIS ZA ŽENE, 139 kn

Ja sam za Vas odabrala ovaj miris za žene, no, ako želite svome muškarcu pokloniti parfem, znajte da postoji i druga verzija za muškarce u predivnom tamno sivom pakiranju. Avon kaže kako ovim mirisima dominira kompozicija zrele maline i nježnog cvijeta lopoča. Drugim riječima, ovo je kombinacija orijenta i voća koja bi trebala naglasiti senzualnost svake od Vas.
AVON BB LAK ZA NOKTE, 27 kn

Ovo je nešto što me apsolutno zainteresiralo i oduševilo kao ideja. BB lak za nokte! Avon kaže kako ovaj lak ima čak sedam efekata, a to su redom: sjaj, kremaste nijanse, prekrivanje, UV filter, spriječavanje diskoloracije, jačanje noktiju i izglađivanje ispucalih vrhova noktiju. YES PLEASE! :) Ja sam odabrala ovu tamniju kremastu nijansu, ali ima još mnogo nijansi za svaku od Vas :)

AVON BIG COLOUR 2U1 OLOVKA ZA OČI, 49 kn

Prekrasna zlatna nijansa olovke za oči. Imam ih jako mnogo, ali ova je posebna boja obogaćena laganim shimmerom. Avon kaže kako olovke imaju dvojnu primjenu, mogu biti olovke za oči ili sjenila. Jednostavne su za nanošenje i kremaste teksture. Veliki plus je i činjenica da su vodootporne formule.


AVON SHINE BURST SJAJILO ZA USNE, 29 kn

Nisam ljubitelj sjajila za usne, posebno ako su ljepljiva i imaju neugodan miris. No, ova sjajila imaju predivne nijanse i čine se vrlo zanimljivima. Odabrala sam ovu Cherry roskasto crvenkastu nijansu za sebe. Avon kaže kako su sjajila obogaćena papajom, akai bobicama, kokosovim uljem i hidratantnim narom. Dolaze u 10 nijansi.

PLANET SPA RELAXING PROVENCE LINIJA ZA TIJELO S LAVANDOM

Nakon naporne radne sezone jedva čekam neki proizvod koji će mi pomoći da se opustim prilikom tuširanja, a ova linija s lavandom mi se čini idealnom. Sastoji se od mlijeka (49 kn), kreme za ruke (29 kn) i kreme za tijelo (49 kn). Lavanda je poznata po aromaterapeutskom djelovanju pa stoga trenutačno opušta tijelo i umiruje suhu kožu.


DELILAH SAT (229 kn) & LARNA SET NARUKVICA (89 kn)

Ne moram ništa niti pisati, samo pogledajte ovu ljepotu :)


Ovo je moja wishlista Avonovih proizvoda. Mislim da su pokazali veliku inovativnost i ponovno izbacili jako zanimljive i prekrasne proizvode. Pišite mi što se Vama najviše sviđa i imate li neke svoje favorite? Kupujete li često Avon proizvode?

CONVERSATION

10 komentari:

  1. Zanimljiv mi se čini lak i to baš ova boja koju si ti predložila. To si i naručila ili samo želiš? :) Ako si naručila, javi dojmove.
    Nakon mat ruževa i lakova za nokte koje sam proljetos uzela, nisam ništa novo naručivala od Avona. <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo bih htjela naruciti, ali nisam jos jer ionako imam previse svega pa da mi se ne skuplja haha

      Izbriši
  2. Lak je poprilično super nijansa ova koja je u postu, a sviđa mi se još ova olovka za oči/sjenilo u olovci. Pogledala sam također Avonov katalog i moram priznat da imamo gotovo jednake želje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zbilja su inovativni i uvijek imaju zanimljive novosti :-)

      Izbriši
  3. Nakit mi je presavrsen, kao i nijansa laka..Medjutim, ono sa cime nisam zadovoljna jeste tekstura njihovih lakova, jako se brzo skidaju i to mi se ni malo ne dopada :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam jos isprobala njihove lakove, ali ovaj BB mi taako lijepo izgleda. Mozda je formula malo bolja :-)

      Izbriši
  4. Jako cesto narucujem iz Avona , i imaam ovaj sjaj za usne , samo u drugoj nijansi i mogu ti reci da je predobar :) aa zadnje sto sam narucila iz Avona bio je sprej za tijelo , micelarna voda , i dva ruza iz linije Color Trend :) <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Sjajila volim tako da me to s ove liste najviše zanima!

    OdgovoriIzbriši

Slobodno komentiraj :)